Reviews

 

Willem-Jan:

Lieve Sjoukje,

jij was de fotograaf tijdens de uitvaart van onze lieve Rachel. Je deed je werk onopvallend, maar uiterst zorgzaam en professioneel. Je hebt schitterende foto's gemaakt. Soms van iets verderaf, soms inzoomend op ogen of handen.Uit alles blijkt jouw medeleven en jouw gevoel voor detail. Zo is er een memorabele verzameling ontstaan van ontroerende beelden, vaak in kleur maar waar nodig ook in zwart-wit. Een aantal foto's heeft een plek gevonden in een monumentaal fotoboek, waarvoor wij jou eeuwig dankbaar zijn. Wij kijken met bewondering terug naar jouw werk en genieten nog na van jouw hartelijke en lichtvoetige communicatie met ons allen tijdens de zware periode van het verlies van onze allerliefste.

Willem-Jan Gevers en kinderen.

 

Lisanne:

Sjoukje heeft onze drie kinderen van 5, 3 en 1 jaar ontzettend mooi op de foto gezet. De shoot was op een locatie tussen de bloemen. Een hele uitdaging met drie jonge kinderen, maar het ging heel gemoedelijk en op spelenderwijs. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. De foto’s krijgen een mooi plekje in ons nieuwe huis.

 

Allison:

I’ve had two photo shoots with Sjoukje. One was with our family (including our 9 month old baby) and one was my pregnancy photoshoot for our second child. In both experiences, Sjoukje made us feel comfortable and excited. She offers spontaneity and a willingness to try out new creative ideas which match the people she is working with. Each photoshoot felt very unique, and not as if we were fitting into a mold which she carved out for everyone. We felt her focus was more on making connection and capturing a special moment rather than getting a “posed”, perfect shot. To me, this is really a special attribute about how Sjoukje works - she tunes into who she is working with to truly capture their essence! And she does this in a fun (and quick) way! We enjoy working with Sjoukje and I can highly recommend her.

 

Judith:

Heel blij met de mooie foto’s! Sjoukje zorgt voor een sfeer waardoor onze dochter van 12 ontspannen op de foto kwam te staan met haar paard. Op een treffende manier kan zij de persoonlijkheid/mimiek goed terug laten komen in de foto’s!

 

Hanneke:

Wat is Sjoukje een lieverd. Meermaals heeft ze nu foto's gemaakt van ons meervoudig gehandicapt dochtertje
Een meisje wat niet luistert naar evt. opdrachten of houdingen.
Sjoukje weet toch haar geweldig op de foto te krijgen zo puur en echt door lief tegen d'r te kletsen en soms net die connectie te vangen op beeld.

Sjoukje wij vinden je als mens en fotograaf zo mooi Puur en Echt !!
Dank voor alle prachtige sfeer beelden van onze Suze.

 

Ailien:

Erg blij met het eindresultaat! Onze zoon maakte het niet heel makkelijk voor haar maar ze bleef rustig en vrolijk tegen hem! Sjoukje is zeker een aanrader!

 

 

 

Jouw review op mijn website is ontzettend tof, maar daarnaast is jouw review op Google erg helpend om mijn vindbaarheid voor toekomstige klanten te vergroten! 

Mijn dank is groot!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Chantal
5 maanden geleden

Voor mijn dochtertje van 5 maanden was ik op zoek naar een fotograaf die op kort termijn nog plek had om foto’s te maken. Ik heb via whatsapp contact gezocht met Sjoukje en zij had door een uitvaller de volgende dag al, nog een plekje vrij. Ik ben ontzettend blij met de foto’s! Ze zijn zo mooi en puur. Ook was ik aangenaam verrast hoe snel mijn foto’s klaar waren. Al met al, een super fijne ervaring en prachtige foto’s! Nogmaals heel erg bedankt lieve Sjoukje.

Dorine
7 maanden geleden

Sjoukje is een professionele, deskundige fotograaf die heel fijn heeft meegedacht tijdens en na onze fotoshoot. Ze maakt prachtige plaatjes en weet ook goed om te gaan met kleine kinderen!

Annewieke
8 maanden geleden

Ik ben super blij met de mooie foto's die Sjoukje van ons gezin heeft gemaakt. Stralende portretten waarbij de persoonlijkheid van de kinderen door haar gevangen is. Ze stelt je op je gemak waardoor de sfeer tijdens de shoot ontspannen is, dit is op de foto's terug te zien.
Ook echt verrast door hoe snel we de eerste digitale steak-peak plaatjes en het uiteindelijke resultaat van haar kregen. Echt een aanrader!

Klarien Bakker
10 maanden geleden

Dank voor de ontspannen shoot. Heel fijn om mooie foto’s te hebben om zakelijk te gebruiken.

Claartje
een jaar geleden

Ha Sjoukje, wij kijken elke dag naar een hele mooi foto van ons gezin! Je deed het heel fijn en ontspannen! Zelfs kinderen die er echt geen zin in hadden heb je er leuk en eigen op gekregen! Dank je wel!